Aparat dentar Arad

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Aparatul dentar nu are doar un scop estetic, de îndreptare a dinților și creare a unui zâmbet frumos, ci contribuie și la sănătatea cavității bucale. Dacă poziția dinților nu este corectată, se poate ajunge la probleme de sănătate orală precum: apariția cariilor dentare, infecție gingivală, pierderea dinților, afectarea vorbirii și/sau a masticației, uzura anormală a smalțului dinților, probleme cu maxilarele.

Îndreptarea dinților poate fi realizată în moduri diferite. Tipul de tratament ortodontic pe care îl veți primi depinde de preferințele personale și de opțiunile oferite de medicul dentist. Aparatele dentare clasice realiniază dinții prin aplicarea presiunii. Acestea constau în brackeți fixați pe dinți, conectați între ei cu un fir pe care medicul dentist îl va strânge periodic până la alinierea corectă a dinților. În Arad se găsesc mai multe cabinete stomatologice unde se poate aplica un aparat dentar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *