Aparat dentar Piatra Neamț

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Aparatul dentar nu mai este considerat doar o corecție a danturii, ci a devenit și un accesoriu la modă. Deoarece alinierea incorectă a danturii devine de obicei vizibilă între vârsta de 6 și 12 ani, tratamentul ortodontic începe adesea între vârsta de 8 și 14 ani. Tratamentul început în perioada dezvoltării copilului contribuie la obținerea rezultatelor optime.

Asta nu înseamnă că adulții nu pot purta aparat dentar; dinții sănătoși pot fi tratați ortodontic la orice vârstă. Planurile de tratament vor varia de la pacient la pacient, dar majoritatea persoanelor se află în tratament de la unul la trei ani. Aparatele dentare din prezent sunt mai confortabile decât oricând. Materialele moderne aplică o forță constantă, dar blândă pentru a corecta dinții și necesită de obicei mai puține ajustări. În Piatra Neamț există mai multe cabinete stomatologice unde vi se poate un monta un aparat dentar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *