Ce trebuie să ştii despre implantul dentar

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Implantul dentar reprezintă la ora actuală cea mai eficientă modalitate de înlocuire a unui dinte  natural pierdut.  Tehnicile moderne de implantologie oferă posibilitatea obţinerii unei danturi perfecte, indiferent de contextul pacientului. Apelarea la implatul dentar se poate face atât în cazul pierderii unui dinte natural, cât şi în cazul pierderii întregii danturi. Prin implantarea acestei piese, pacientului i se asigură posibilitatea de a nu-şi sacrifica şi alţi dinţi naturali, în vederea ancorării unei lucrări de tip punte dentară. Astfel se salvează dinţii sănătoşi şi se înlocuieşte şi dintele pierdut, cu un implat.

Implantul dentar constă într-o piesă din titan, sub formă unui şurub, proiectat pentru a creea o rădăcină artificială în osul maxial. Deasupra implantului se ataşează un bont proteic supraosos, peste care se va ancora coroana dentară, dintele. Acestă tehnică de restaurare a danturii prin implantologie, oferă pacientului atât beneficii funcţionale majore, fiind foarte repede acceptat de organism, cât şi beneficii estetice, şi acestea extrem de importante, toate destinate  unei perioade lungi de timp.

Sănătatea cavităţii bucale şi starea dentiţiei fiind foarte importante, indiferent de vârsta pacientului, cabinetele stomatologice vin în intâmpinarea oricăror tipuri de probleme la acest nivel, găsind cele mai eficiente căi de tratament pentru orice context, una dintre cele mai importante ramuri, fiind implantologia.

Vizitând aadent.ro, pacienţii vor accesa informaţii despre un cabinet stomatologic lângă Mall Vitan, unde serviciile stomatologice sunt la cel mai înalt nivel.

Echipa de medici îşi întâmpină pacienţii cu profesionalism, asigurându-i de cele mai eficiente tratamente dentare, adaptate fiecărui caz în parte. Cabinetul oferă posibilitatea inserării implatului dentar, indiferent de vârsta pacientului, atâta timp cât structura osoasă şi gingiile sunt sănătoase şi permit o astfel de intervenţie.

Etapele parcurse în vederea inserării unuia sau mai multor implanturi în cadrul acestui cabinet stomatologic lângă Mall Vitan, sunt consultaţia, în cadrul căreia medicul stomatolog va face un consult preliminar, destinat stabilirii compatibilităţii pacientului cu tratamentul necesar procedurii, anestezia, pregătirea gingiei şi a osului, inserarea implatului şi sutura zonei unde s-a intervenit. După o perioadă stabilită de către medic, se vor îndepărta firele de sutură. Ulterior, după perioada de vindecare se va ataşa bontul, partea externă a implantului, urmând ca medicul stomatolog împreună cu tehnicianul dentar să realizeze coroana deasupra implantului sau puntea  dentară.

Pe aadent.ro pot fi accesate şi informaţiile necesare în cazul în care se impune augmentarea osoasă, procedură de reconstrucţie a osului. Acestă procedură se impune atunci când pacientul nu mai are osul natural într-o stare sănătoasă, ca urmare a gingivitelor, leziunilor sau traumelor la nivelul feţei şi a maxilarului. Astfel, pentru ca implatul să poată fi inserat, trebuie ca starea osului să fie foarte bună, lucru care se va asigura prin acestă adăugare de grefă osoasă.

Cabinetul medical oferă posibilitatea pacienţilor de a studia un catalog complet de implanturi produse în Israel, la preţuri avantajoase şi destinate oricărui context clinic. Fiecare pacient, împreună cu echipa de medici stomatologi, va găsi varianta cea mai potrivită, de calitate, eficientă, care este  însoţită şi  de garanţie pe viaţă.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *